Home | Despre noi | Servicii juridice | Avocati | Noutati |Servicii Insolventa | Contact
Societatea Civila de avocati Nicolescu si Perianu a fost infiintata in anul 2004 prin fuziunea mai multor cabinete individuale. Experienta si reputatia fondatorilor Theodor Nicolescu si Radu Perianu, atat in domeiul juridic, cat si in functiile publice, au condus la recunoasterea valorii societatii, atat de catre clienti, cat si de catre concurenta. Cu trecerea timpului, societatea a cooptat noi avocati, si-a extins numarul de servicii oferite clientilor si si-a intarit si diversificat portofoliul de clienti.
Dincolo de istoria sau portofoliul de clienti, avocatii Societatii Civile de avocati Nicolescu si Perianu se mandresc cu valorile lor:

Clientul este pe primul loc.
Suntem orientati catre client. Clientii nostri ne simt cu adevarat ca facand parte din „echipa lor”. Suntem pragmatici si orientati catre rezultate, raspunzand nevoilor specifice ale fiecarui client.

Oamenii conteaza.
Suntem o echipa integrata, inter-disciplinara si urmarim obtinerea celor mai bune rezultate pentru clientii nostri si pentru firma. Valorizam individul si incurajam fiecare membru al echipei sa exceleze profesional intr-un cadru de colaborare bazat pe principii etice.

Cunoasterea este singura cale spre succes.
Pretuim cunoasterea, promovam si investim in cultura organizationala bazata pe schimbul de cunostinte, ii pretuim si recompensam pe cei care contribuie la disiminarea si dezvoltarea cunoasterii.

Actionam cu incredere si profesionalism.
Respectam cele mai inalte standarde de integritate, respectam litera si spiritul legii si ne propunem ca serviciile noastre sa fie prestate la cele mai inalte standarde profesionale si sa raspunda celor mai inalte exigente ale clientilor nostri.

Eficienta este cheia serviciilor noastre.
Suntem organizati pentru a le oferi clientilor nostri exact ceea ce au nevoie, alocand resursele la momentul si nivelul necesare atingerii obiectivelor clientului, fara incarcarea inutila a costurilor.


Despre noi
Nu ne-am propus sa fim cea mai mare firma. Obiectivele noastre sunt: sa fim cei mai buni si in fiecare zi sa fim mai buni decat am fost cu o zi inainte.

Avocat partener
Theodor Nicolescu

Noutati
iunie 2010
Theodor Nicolescu a participat la Edinburgh la reuniunea anuala a European Lawyers Advocacy Network (ELAN). Domnul Nicolescu este unul dintre membrii fondatori ai acestei asociatii.